E-waste Race/Textiel Race wint Circular Award Public 2021!

Tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie op maandag 1 februari heeft E-waste Race/Textiel Race de Circular Award in de categorie Public gewonnen! Deze prijs gaat naar de meest innovatieve ondernemingen en overheden die laten zien wat de circulaire economie kan betekenen voor Nederland. Tijdens de Nationale Conferentie Circulaire Economie werd de prijs uitgereikt in bijzijn van minister-president Mark Rutte en staatssecretaris Stientje van Veldhoven. 

We zijn enorm vereerd, trots en dankbaar voor het winnen van deze mooie prijs. Dit sterkt ons in onze missie om Nederland circulair te maken en hier juist kinderen bij te betrekken! Dit doen we zeker niet alleen! Wij willen al onze partners enorm bedanken: de honderden scholen die jaarlijks meedoen, de meer dan 110 gemeenten in Nederland waar we mee samenwerken, de inzamelaars waar we mee samenwerken, de kringloopbedrijven, de Repair Cafés en de duurzame merken. In het bijzonder willen we Weee Nederland bedanken, zij hebben ons vanaf het vroege begin gesteund. Met deze award op zak zijn we gesterkt in onze ambities. De circulaire economie is leuk, cool en geeft energie en dat zullen we blijven uitdragen!

Naast de E-waste Race waren ook het Zwolse initiatief WaardeRing - een circulair ambachts netwerk van inmiddels 22 partners in de regio Zwolle - en Biopartner (labgebouw 5), een labgebouw gebouwd van een donorgebouw, genomineerd. We willen hen ook feliciteren! Iedereen die bijdraagt aan de transitie naar de circulaire economie is een held. Alleen samen zorgen we ervoor dat we over het kantelpunt raken! 

Meer informatie over de prijs? 

Klik dan hier